Grzebie w papierach, które jeszcze przed chwilą znajdowały się w teczce z wielką literą I na okładce.
-Panie... Krakenie.- mowił czytając jednocześnie jakiś dokument -Jako że nie jest pan spokrewniony z oskarżonym, za fałszywe zeznania obciążymy pana notką do Inkwizycji o dodatkowe przyjrzenie się pańskim jelitom. Prosze powiedzieć mi w jaki sposób wydostałeś się z wilczarza? Jaka jest pańska wersja zdarzenia? I na koniec, dlaczego pan tu przedemną stoi, a nie wygodnie siedzi na inkwizycyjnym fotelu?-
- Teraz jest 25 maja 2026, o 16:40 • Strefa czasowa: UTC
Rozprawy
• Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Rozprawy
- Zgłaszam sprzeciw! Klonowanie to herezja!!! - Podniósł się z krzesła i wycelował palec w Krakena
We were all buried at sea. We just didn't know it yet.
-

Wrex - Forumowy Asasyn

-Przyjmuję sprzeciw adwokata oskarżonego. Klon niech wyjdzie, a strażnik Zdzisiu skieruje go do okienka z numerkami na stos.- Uderzył młotkiem w stół.
-Tak więc ponawiam pytania. Proszę powiedzieć mi w jaki sposób wydostałeś się z wilczarza? Jaka jest pańska wersja zdarzenia? I na koniec, dlaczego pan tu przede mną stoi, a nie wygodnie siedzi na inkwizycyjnym fotelu?-
-Tak więc ponawiam pytania. Proszę powiedzieć mi w jaki sposób wydostałeś się z wilczarza? Jaka jest pańska wersja zdarzenia? I na koniec, dlaczego pan tu przede mną stoi, a nie wygodnie siedzi na inkwizycyjnym fotelu?-
Prawda lubi się chować. To o czym myślisz że jest prawdą, w każdej chwili może przestać nią być. Bądź czujny! Nie daj się zwieść!
-

Husarz Ognia - Forumowy Inkwizytor

- Wysoki Sądzie! Mam immunitet Wielkiego Przewodniczącego Rady Kultu Erulema! I Forumowego Kapłana! Mnie nie można torturować! A z Wilczarza wydostałem się, używając noża do pizzy! Oto on!- tryumfalnie wydobył spod biurka nóż do pizzy upaćkany sosem i krwią i razem z papierami podał je Sędziemu.
-

Kraken - Forumowy Kapłan

- Co to kurde jest? - powiedział rozbawiony - Nagrałeś się za dużo w "Amateur Surgeon"? XD - zaczął się cicho śmiać.
"Co nas nie zabije, to nas wzmocni." Fryderyk Nietzsche
"Nie możesz wejść na drabinę sukcesu, trzymając ręce w kieszeniach!" Arnold Schwarzenegger
"Nie możesz wejść na drabinę sukcesu, trzymając ręce w kieszeniach!" Arnold Schwarzenegger
-

Jarema vel Wilczarz - Piechur

-Sprzeciw! To obraza majestatu Arcy-Kapłana! Żądam uciszenia oskarżonego!- usiadł spokojnie i wpatrywał się w Wilczarza z nienawiścią.
-

Kraken - Forumowy Kapłan

Wciągnął policzki, aby chociaż lekko przypominać nieumarłego. Następnie podciągnął swą odzież na głowę, udając kaptur kapłana. Później uderzył chyba najbardziej humanitarną bronią świata... humorem...
- Jestem Kapłan Kukumamuniu Erulema! Nie boją się mnie nawet dzieci! - wymachnął kilka razy teatralnie rękami - Wychodzę z brzucha Wilczarza za pomocą nożyka do pizzy jak Alan Probe! Nie ważne, że Wilczarz jest prawie niezniszczalny, nie zjadłby tyle i nic takiego nie pamięta... - parodiując forumowego kapłana myślał nad tym, czy uda mu się rozbawić wszystkich, a zwłaszcza jego grupę docelową: publiczność.
- Jestem Kapłan Kukumamuniu Erulema! Nie boją się mnie nawet dzieci! - wymachnął kilka razy teatralnie rękami - Wychodzę z brzucha Wilczarza za pomocą nożyka do pizzy jak Alan Probe! Nie ważne, że Wilczarz jest prawie niezniszczalny, nie zjadłby tyle i nic takiego nie pamięta... - parodiując forumowego kapłana myślał nad tym, czy uda mu się rozbawić wszystkich, a zwłaszcza jego grupę docelową: publiczność.
"Co nas nie zabije, to nas wzmocni." Fryderyk Nietzsche
-

Jarema vel Wilczarz - Piechur

Schował nowy dowód i uderzył bardzo mocno młotkiem w stół.
-Spokój! To sąd! A nie cyrk! Jedna kara porządkowa już dziś była, więc teraz nakładam na całą salę po dniu ciężkich robót w księżycowych kamieniołomach! Czy oskarżyciel ma coś na swoją obronę? Jakieś dowody?
-Spokój! To sąd! A nie cyrk! Jedna kara porządkowa już dziś była, więc teraz nakładam na całą salę po dniu ciężkich robót w księżycowych kamieniołomach! Czy oskarżyciel ma coś na swoją obronę? Jakieś dowody?
Prawda lubi się chować. To o czym myślisz że jest prawdą, w każdej chwili może przestać nią być. Bądź czujny! Nie daj się zwieść!
-

Husarz Ognia - Forumowy Inkwizytor

• Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4