- Teraz jest 17 wrz 2024, o 08:12 • Strefa czasowa: UTC
Problemy i Propozycje
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Re: Problemy i Propozycje
Też mnie to interesuję Rexie. Ja bym dodał jeszcze opcje "łapki w górę" i "łapki w dół" za posty. Wiadomo by było, który post się podoba, a który nie. Proponuję też anonimowość przy nich. Proponuję też coś, co by oznaczało na temacie sesji, że GM odpisał. Nie wiem jak Wy ale ja często łapie się na tym, że widzę nowy post i przeglądam temat w nadziei odpisu. Trochę czasu by to usprawnienie zaoszczędziło.
"Co nas nie zabije, to nas wzmocni." Fryderyk Nietzsche
"Nie możesz wejść na drabinę sukcesu, trzymając ręce w kieszeniach!" Arnold Schwarzenegger
"Nie możesz wejść na drabinę sukcesu, trzymając ręce w kieszeniach!" Arnold Schwarzenegger
-
Jarema vel Wilczarz - Piechur
Będzie trzeba zrobić ankietę...
We were all buried at sea. We just didn't know it yet.
-
Wrex - Forumowy Asasyn
Widzisz, ktoś wyskoczył z propozycją, ale nikomu nie chce się nawet spojrzeć na opcje. Wyżej dałem spis styli dla forum i tylko potrzebna jest chęć by wybrać coś z tego. Sam nie wybieram bo chciałbym zobaczyć wasze propozycje i najwyżej zaproponować coś podobnego, a wydającego się lepsze (tak by było na co głosować). Z obrazkiem to sam nie wiem, bo nie mam na niego pomysłu, a Erulem lub ten zamek mi osobiście średnio pasują, w dodatku wypowiedział się tylko Wilku na ten temat. Chciałbym usłyszeć w tej kwestii głos całej naszej starej czwórki, bo w końcu my tu jesteśmy najdłużej i my tu będziemy jeszcze długo (Przynajmniej mam taką nadzieję).
PS: Jako że się zainteresowałeś mogę zacząć zmieniać style co odpis i potem powiecie co wam pasuje (leniwce leniwe!).
//////////////////////////////////
Sami możemy przyciągać ludzi pisząc opowiadania lub dzieląc się swoim hobby. Ja np pisałem o moich figurkach i mam zamiar dalej pisać (po maturze jak będzie czas na malowanie), bo warhammerowcy często lubią RPG i poza spojrzeniem na moje figurki mogą zaciekawić się sesjami.
Jeśli chodzi o odwiedziny na naszym forum, to są ludzie którzy tu zaglądnęli i wciąż ktoś tu trafia, czego dowodem jest informacja u dołu strony głównej: "Najwięcej użytkowników online (25) było Pn maja 20, 2013 11:45"
Jednej tylko rzeczy do tej pory nie rozumiem, a mianowicie rejestrowania się tylko po to by nic nie napisać, a nawet nie zaglądnąć. Stąd też wzięła się ta dziwna liczba "Liczba użytkowników: 23".
Na razie możemy się cieszyć tym że liczba aktywnych użytkowników rośnie, nawet jeśli są to minimalne liczby. Zaczynaliśmy jako trójka, a teraz jest nas piątka więc jeszcze trochę i będzie podwojenie stanu początkowego.
//////////////////////////////////////////////
Zostało jeszcze 8 styli do przetestowania. Oczywiście będzie ankieta, a jak chodzi o Wilkowe pomysły, to tak jak mówiłem, mam ograniczone możliwości. Jeśli chcesz wiedzieć Wilku kiedy MG odpisali, wejdź do wątku sesji i wybierz opcję "Obserwuj", u góry po lewej. Od chwili włączenia tej opcji będziesz dostawać maile jeśli ktoś odpisze w tym wątku.
Standardowy styl, czyli ten co mieliśmy zawsze tzw prosilver
Tak wygląda Reds
Xand - od razu go zmieniłem bo górne menu się nie dopasowało i było niewidoczne.
xandblue - to samo co wyżej, ale niebieskie
xandgrey - jak powyżej, tyle że szare
xandred
SoftWood - już raz to mieliśmy na próbę.
Frozen Phoenix - tak jak w Xand rozpada się nam górne menu
SimpleDarkPurple - lubicie róż?
SimpleDarkGreen
SimpleDarkYellow
SimpleDarkRed
SimpleDarkBlue
slagg
Black Pearl
proFormell
SimpleLightRed - niby czerwony, ale mi to wygląda różem :/
SimpleLightPurple
SimpleLightGreen
SimpleLightBlue
proUbuntu
Maxthon
SkyBlue
WE Clearblue
WE Universal
Avalon
IDLaunch Black
envision - odpada bo zrobił się błąd z jakimś obrazkiem i 30 stron błędów w logu administratora wyskoczyło mi w przeszło kilka minut
mxPublisher
prosilver Special Edition
proglass
polyethylene - nie zostawiłem bo forum się rozjechało i raziło po oczach
Absolution
subsilver2
PS: Jako że się zainteresowałeś mogę zacząć zmieniać style co odpis i potem powiecie co wam pasuje (leniwce leniwe!).
//////////////////////////////////
Sami możemy przyciągać ludzi pisząc opowiadania lub dzieląc się swoim hobby. Ja np pisałem o moich figurkach i mam zamiar dalej pisać (po maturze jak będzie czas na malowanie), bo warhammerowcy często lubią RPG i poza spojrzeniem na moje figurki mogą zaciekawić się sesjami.
Jeśli chodzi o odwiedziny na naszym forum, to są ludzie którzy tu zaglądnęli i wciąż ktoś tu trafia, czego dowodem jest informacja u dołu strony głównej: "Najwięcej użytkowników online (25) było Pn maja 20, 2013 11:45"
Jednej tylko rzeczy do tej pory nie rozumiem, a mianowicie rejestrowania się tylko po to by nic nie napisać, a nawet nie zaglądnąć. Stąd też wzięła się ta dziwna liczba "Liczba użytkowników: 23".
Na razie możemy się cieszyć tym że liczba aktywnych użytkowników rośnie, nawet jeśli są to minimalne liczby. Zaczynaliśmy jako trójka, a teraz jest nas piątka więc jeszcze trochę i będzie podwojenie stanu początkowego.
Zostało jeszcze 8 styli do przetestowania. Oczywiście będzie ankieta, a jak chodzi o Wilkowe pomysły, to tak jak mówiłem, mam ograniczone możliwości. Jeśli chcesz wiedzieć Wilku kiedy MG odpisali, wejdź do wątku sesji i wybierz opcję "Obserwuj", u góry po lewej. Od chwili włączenia tej opcji będziesz dostawać maile jeśli ktoś odpisze w tym wątku.
Standardowy styl, czyli ten co mieliśmy zawsze tzw prosilver
Tak wygląda Reds
Xand - od razu go zmieniłem bo górne menu się nie dopasowało i było niewidoczne.
xandblue - to samo co wyżej, ale niebieskie
xandgrey - jak powyżej, tyle że szare
xandred
SoftWood - już raz to mieliśmy na próbę.
Frozen Phoenix - tak jak w Xand rozpada się nam górne menu
SimpleDarkPurple - lubicie róż?
SimpleDarkGreen
SimpleDarkYellow
SimpleDarkRed
SimpleDarkBlue
slagg
Black Pearl
proFormell
SimpleLightRed - niby czerwony, ale mi to wygląda różem :/
SimpleLightPurple
SimpleLightGreen
SimpleLightBlue
proUbuntu
Maxthon
SkyBlue
WE Clearblue
WE Universal
Avalon
IDLaunch Black
envision - odpada bo zrobił się błąd z jakimś obrazkiem i 30 stron błędów w logu administratora wyskoczyło mi w przeszło kilka minut
mxPublisher
prosilver Special Edition
proglass
polyethylene - nie zostawiłem bo forum się rozjechało i raziło po oczach
Absolution
subsilver2
Prawda lubi się chować. To o czym myślisz że jest prawdą, w każdej chwili może przestać nią być. Bądź czujny! Nie daj się zwieść!
-
Husarz Ognia - Forumowy Inkwizytor
Głosowanie zakończone. Oto wyniki z dnia 25 kwietnia, przepisane o godzinie 23:26:
SimpleLightBlue - głosowało 0 użytkowników (0%)
SoftWood - głosowało 2 użytkowników (40%)
IDLaunch Black - głosowało 3 użytkowników (60%)
Stary jest dobry. - głosowało 0 użytkowników (0%)
Jak widać IDLaunch Black wygrało i zostanie naszym domyślnym stylem. Jeśli ktoś chciałby głosować jeszcze raz zapraszam do złożenia propozycji za rok.
Teraz kolejne sprawy:
1. Czy ustawiamy logo forum? Jeśli tak to co chcielibyście tam mieć? Mogę pomęczyć kolegę o zrobienie takiego loga. (z powodu ograniczeń ze strony stylu, logo może mieć wys. około 100 i dłu. około 400 pikseli)
2. Jakie są kolejne propozycje na zmiany?
SimpleLightBlue - głosowało 0 użytkowników (0%)
SoftWood - głosowało 2 użytkowników (40%)
IDLaunch Black - głosowało 3 użytkowników (60%)
Stary jest dobry. - głosowało 0 użytkowników (0%)
Jak widać IDLaunch Black wygrało i zostanie naszym domyślnym stylem. Jeśli ktoś chciałby głosować jeszcze raz zapraszam do złożenia propozycji za rok.
Teraz kolejne sprawy:
1. Czy ustawiamy logo forum? Jeśli tak to co chcielibyście tam mieć? Mogę pomęczyć kolegę o zrobienie takiego loga. (z powodu ograniczeń ze strony stylu, logo może mieć wys. około 100 i dłu. około 400 pikseli)
2. Jakie są kolejne propozycje na zmiany?
Prawda lubi się chować. To o czym myślisz że jest prawdą, w każdej chwili może przestać nią być. Bądź czujny! Nie daj się zwieść!
-
1. Proponuję ustawić, może jakiś zameczek?
2. Na chwilę obecną brak pomysłów.
2. Na chwilę obecną brak pomysłów.
-
No to ty proponujesz zamek. Jakieś jeszcze pomysły na logo?
A i jaki ma być Wilku ten zamek? Jakieś konkrety.
To może inny temat, jak w tym nie ma pomysłów. Jaki dajemy max pikseli dla avatarów? Aktualnie mamy 270x270, ale ja bym proponował 200 lub 190 szerokości, a wysokość zostawić przy 270. Dlaczego o to pytam? Bo avatary nam wyjeżdżają na tło forum i chciałbym zmniejszyć ich maksymalne rozmiary, a nie wiem czy dawać rozmiary max to co się mieści, czy chcielibyście by były mniejsze?
A i jaki ma być Wilku ten zamek? Jakieś konkrety.
To może inny temat, jak w tym nie ma pomysłów. Jaki dajemy max pikseli dla avatarów? Aktualnie mamy 270x270, ale ja bym proponował 200 lub 190 szerokości, a wysokość zostawić przy 270. Dlaczego o to pytam? Bo avatary nam wyjeżdżają na tło forum i chciałbym zmniejszyć ich maksymalne rozmiary, a nie wiem czy dawać rozmiary max to co się mieści, czy chcielibyście by były mniejsze?
-
Mnie się pytasz, jaka ta twierdza ma być? Noo jasne, że jakaś fortyfikacja! Pełna militarność! Może jeszcze ciemne, mroczne tło i błyskawica? Co do awatarów... jak największe byleby nie wjeżdżały na tekst. Awatar symbolizuję użytkownika, jest minimalnym dziełem sztuki, odzwierciedla duszę (pokazuję, co nam w głowie siedzi, nasz gust itp.), więc warto by były dobrze widoczne.
-
This specific is generally clearly basic and in addition exceptional truth alongside without a doubt reasonable and besides in fact valuable My business is seeking find ahead of time intended for this particular helpful stuff
seo service UK
seo service UK
- kekamo8986
- Podróżnik
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3